dazzling_girl__trash from me. baekhyun addict.
a szemhéjam mögött

Az SM a szárnyai alá vette a Woollimot

2013.08.10. 16:00, Nanami


During their encore stage, Sunggyu said, "The reason why INFINITE was able to come all the way here from the bottom when we debuted three years ago is because of our fans. I'm so lacking that I'm sorry to the members, as well. A lot of people misunderstand. The INFINITE team won't change. We'll give you good music and let you hear great music. I'm hurt because people are misunderstanding. INFINITE will not change."

Sungyeol said, "We trust our CEO's decision. Everyone, just trust us and follow us. We'll give back as much as you trust us." Hoya added, "When we're done with our world tour, some people will say we failed. But I believe that if we gained anything, however small, at all, it's not a failure. We'll be back upgraded another level with the world tour."

Woohyun started crying as he said, "There's nothing we did wrong. We just worked hard to be our best from the beginning. We're always thinking about you. Don't misunderstand. INFINITE will get bigger. Please look forward to it." 

Sungjong also teared up and said, "I got confident because of you. I'm so thankful, and I hope we could forever be together." Dongwoo said, "I said I was a zelkova tree. When you think of us as a tree, the things that make us exist are our parents, who are like the ground foundation, Woollim Entertainment, who's like the water that allowed us to work / grow, and the fans, who are like the sun that always watch over us. Some can say that INFINITE is bad and some can say we're good. But we'll become an INFINITE that becomes even better the more you cut us down. We'll become a big tree that you can rest under."

L also cried and said, "To be honest, we had nothing at first. Now, we have a lot of good people. Even if we go back to the way we used to be, it won't be bad. But a person wants to keep having what he has. I can't imagine not having you. Everyone is precious."

Nagyon sok fan valószínűleg félreértette ezt az SM&Woollim ügyet és elkezdték támadni a csapatot is, a Woollimot is és az SM-et is. Pedig semmi értelme nincs. Sőt, az Infinite fanok és maga az ügynökség is hálás lehet azért, mert a legnagyobb cég a "szárnyai alá" vette őket, innestől kezdve az Infinite már csak híresebb csapat lehet.

Ha pedig nem vagytok képben ezzel kapcsolatban akkor itt egy link, itt elolvashatjátok: KATT.

Byun Baekhyun is driving me crazy.

2013.08.10. 13:32, Minhae


I dunno why but nowadays... Byun Baekhyun is stealingmy heart.
Magam sem tudom mi okból, de egyre jobban érdeklődök Baekhyun - és vele együtt Chanyeol iránt is T_T Kezdek ebbe belebetegedni. Egyszerűen nem tudom abbahagyni a képek, videók, megjelenések nézését... Amiben Baekie van ;A; He is just perfect from head to toe. Meg is lepődtem magamon, hogy egyre jobban imádom a hangját is, pedig a kezdetektől fogva átlagosnak és unalmasnak vétem. Igen gyerekek, ez van. De ahogy nyitottabb lettem felé, egyre különlegesebbnek találtam és ez annyira furcsa. Ráadásul elkezdtem olvasni egy BaekYeol/ChanBaek fanficet, és hát mit ne mondjak, sokkal közelebb hozott az a fic hozzájuk. Minden elismerésem a történet írójának, fantasztikusak a jellemek, néha elvont a történet, néha meg habos-babos kissé. Alig várom a folytatását, 17 fejezetet egyben letudtam pár óra alatt, annyira nem lehetett abbahagyni, hogy eszméletlen. A blognak a linkje itt van, merészen merem mindenkinek ajánlani, aki egy kicsit is nyitott erre a párosra: LINK.

F(x) - Goodbye summer magyar felirattal

2013.08.09. 18:23, Minhae


Yey végre elkészítettem életem legelső feliratozott videóját! Nézzétek el nekem, van benne egy elgépelési hiba, de egész nap szenvedtem vele T_T El sem akarta menteni :( Remélem azért hogy tetszik *w*

A szél szelleme visszatért

2013.08.09. 12:31, Minhae


Annyira eszméletlenül jól jött most nekem ez a ZE:A comeback, hogy mindjárt nekiállok és bőgök egy kicsit a sarokban. Ez a klip annyira tiszta, és ezek a fehér ruhák a fiúkön... teljesen úgy festenek mint a 9 herceg, akik mennek és megmentik a hercegnőjüket a gonosz boszitól/sárkánytól. A zenei aláfestés az orchestra résszel egyszerűen feldobja ezt az egészet, és annyira csodálatos ;_; Good job, Star Empire, good job, ZE:A. Remélem végre ha nem is nagyon, de a közönség észreveszi őket, mert a belüket is kiteszik, de egy csöppnyi elismerést se kaptak még soha szinte 2010. óta. Amikor kicsit is megemelkedett az eladásuk a Spectacularral, akkor Junyoung alig bírta megköszönni a támogatást, olyan hihetetlen jól esett nekik az a kis elismerés is... Pedig nem volt nagy, a Spectacular eladása olyan 14ezer másolat körül mozog. Ami azért valljuk be, nem túl sok, tekintve hogy lassan a felkapott rookie csapatok is 30-40ezres eladásokkal rendelkeznek... Én csak annyit mondok, Jegookeh Idol, fighting, én mindig itt leszek veletek, kis Drágáim ;A; Még azt sem mondhatom, hogy a zenéjük rossz, mert általában az albumokon a dalaik simán felérnek egy EXOval vagy egy SHINeeval vagy bármilyen csapattal. A klipjeikben is sok minden van és izgalmasak is, nem értem mi a probléma. No mindegy, most egy a lényeg: Egy CD fizikai eladásuk már tuti lesz az 1. héten, az enyém ;A; 

Most pedig jöhet a minialbum dalelemzésem :3

Crazy: 10/7
Erős kezdés, erősek az ütemek. Rettenetesen jó ;~; Az átvezetők tetszenek, a refrén is tartja azt a szintet, mint az átvezetők. Talán egy picit egysíkú a dal.

Ghost Of The Wind: 10/9
Tökéletes a dalnak a kezdése, és annyira imádom az orchestra részeket benne, az annyira különlegessé teszi. Azért 9 pontot kap tőlem, mert a refrén egy pöppet talán lehetett volna fülbemászóbb, de ez csak az én szőrösszívűségem~. 

Step By Step: 10/10
Teljesen tökéletes. Nem csodálom, hogy sokkal hamarabb kibocsátották a dalt még a mini megjelenése előtt. Kellemes, és néha egy picit olyan kis depressziósnak tűnik nekem, de imádom.

U’re My Sweety: 10/10
Lassú, édes dal, ahogy a címe is mutatja. Kicsit cukros, kicsit lassú, de pont jó. Ha nem akarunk túl zajos zenét hallgatni, akkor ez teljesen megfelel. Erre lehet jobbra-balra dőlöngélni ^^ Alapvetően kihallom a hangszereket/gitárt és a refrént magasan éneklik a srácok, ami miatt még kellemesebb lesz a hangzás. Perfect.

No.1: 10/8
Ez az egyik gyorsabb, ütemesebb dal a miniről. Jó a zene, az ütem passzol, a dalszöveg lehetett volna egy kicsit más, hogy megragadja az ember figyelmét, de így is elég jó. És Minwoo rappel benne T_T Annyira ááá <3

Összesítésben a sorrendem:
U're My Sweety = Step by Step > Ghost of the wind > No. 1 > Crazy

Grab them like a Wolf!

2013.08.08. 22:18, Minhae


Régebben beszélgettünk Ayumuval, hogy akkor szeretünk igazán egy csapatot, ha szinte minden tagot kedvelünk, minden dalukat kedveljük, imádjuk a munkásságukat, a megjelenésüket és folyamatosan követjük őket. Alig várja olyankor az ember, hogy kijöjjön a kedvencéről valami hírmorzsa, és ez tényleg így van.

Na mármost jó hírem van saját magam számára, mert az EXO tagjait napról napra kezdem megkedvelni. Most nem tudom wae de ráfanoltam Baekhyunra, Chanyeolra és Chencire is *~* Észre sem veszem, de róluk nézek videókat, hallgatom az énekjüket meg a rapjüket és egyszerűen ahw hawt omajgad. Szóval eldöntöttem magamban, hogy ha az Exo babákok elérik a 2-3-4 évet és még mindig képes vagyok rajongani értük ennyire, mint most, akkor áldásom rá: Nekik adom szívem-lelkem, akárcsak a ZE:A-nak vagy a SHINeenak. :) Remélem sokáig ki fogják majd bírni és nem járnak majd úgy, mint a Super Junior. Nem szeretném, ha a 12 tagból bármelyik is kioffolná magát valami miatt, vagy az SM offolná ki őt egy csúnya tettéért. Igen. Kicsikéim, ha kibírjátok, Minhae néni szíve a tietek lesz szóval fighting, Kedveseim ;).

A holnapról annyit, hogy megint menni kell a kenézybe -_-" Ahogy anyum mondta: Úgy jársz oda, mintha haza járnál. Mondom ja, elég szomorú ez a tény. Hónapok óta ez megy... Remélem adnak végre valami gyógyszert és lezárjuk ezt az egész mizériát, mert fárasztó járkálni gyakorlatilag a semmiért. Múltkor is levették a vért már vagy hatodjára ugyanarról a helyről és megint belilult körülötte, szal most csodálatosan néz ki a helye. Egy hatalmas lila folt ékeskedik a vénámnál.

gif by: xoxoblackpearlxoxo

Cause we are huuuu-maaaa-noids!

2013.08.08. 11:12, Minhae


*rákattant erre a dalra, annyira jóóó~*


Nah és összeszedtem a CDket amik hamarosan jönni fognak hozzám, és amiket legközelebb szeretnék.
13-a körül fognak megérkezni:

Egy pár héttel később fog megjönni, de már megrendeltem:

Amiket szeretnék még ezek után:

Felőlem gondolhat rólam bárki amit akar, meg is dobálhattok paradicsommal, vagy kövekkel, sőt! Késsel is nekem támadhattok, de az nem fog változtatni azon a tényen, hogy az összes megvásárolt CD-mre saját magam kerestem meg a pénzt. Igen, jól olvastátok, saját magam dolgoztam meg érte. Ezt csak azok kedvéért írtam ki, akik irigykedtek rám, és elhordtak mindenfélének, hogy nekem a szüleim alámrakják a pénzt és el vagyok kényeztetve. Igen? Jó tudni :'D Szerencsére én nem érzem, hogy ez lenne a helyzet és igenis. Büszkélkedni fogok még jó párszor a CD gyűjteményemmel, meg azzal, hogy mim van. Akik pedig szeretik nézegetni, hogy miket vásároltam, azoknak welcome *_* 

Hot n Cold

2013.08.07. 21:56, Minhae

Megkövezhettek, de imádom a Jewelryt. És ezt a dalukat is.

SEMI EGY ISTENNŐ WAHH.

Na meg most problémázok azon, hogy kéne nyelvvizsga >_< Nézegetem itt a nyelvvizsga oldalakat, de úgy döntöttem, egy kicsit jobb lesz későbbre hagyni. Eszméletlen rossz valamit egyedül végigcsinálni, anélkül, hogy nyúznának, hogy csináljam már. A suliban nyúztak a tanárok, hogy tanuljá ides jányom mert hajléktalan se lehet belőled, ahhoz is diploma kell. DE NEHÉZ. Nem tudom magam rávenni, pedig muszáj lesz. Idióta ez a nyár, elveszi minden energiámat és csak lustulni akarok. Na majd a szakképzőn hátha kicsit visszarázódok ebbe a tanulás dologba vagy mi a szöszbe és elszánom magam egy középfokú angol nyelvvizsgára. Yay, Minhae fighting! Nehéz az élet de végig kell menni rajta. Sajnos.

A másik dolog meg, hogy lassan de biztosan kapok gyógyszert véégre a hajhullásomra... A kezemen nem tudom megszámolni hány hónap után. Hurrá magyar orvosok, congratulations! Azt már megállapították 1 hónap alatt, hogy magas a vérnyomásom, és őszintén mondom, meghajolok előttük, amiért ilyen KEVÉS idő alatt kiderítették :O és kaptam gyógyszert rá! YooHoo~~ 

Belekezdtem egy yandere Dió ficibe is. Illetve Kaisoo meg Taekai, Ayumu kérésére XD Wáá bevallom hogy imádom Diót hisztiztetni XD Olyan kis nőies olyankor :D Mikor felpofozza Kait és a falhoz vág minden tárgyat waaaah~ :D

Jajaja és LEGYEN MÁR 13-A!!! Jöjjön már az a nyamvadt CD rendelésem T_T Meghalok még addig, míg ideér. Sájni, Shinhwa gyertek ide szívemcsücskei :3

I can't get enough

2013.08.07. 12:48, Minhae

Goodbye Summer

2013.08.07. 11:58, Minhae

Teljes mértékben és még annál is jobban rá vagyok kattanva most az f(x) Goodbye Summer című dalára. Oh, igen, D.O. is énekel benne elég sokat, tippelhettek kinek a kellemetesen lágy hangja miatt vagyok most teljesen önkívületi állapotban egy ideje. No mindegy, a lényeg, hogy itt a dal fordítása!

 

f(x) - Goodbye Summer

Emlékszem, még mikor kiabáltunk egymásnak a termekben
Nem tudom, miért volt olyan jó, pedig még le is szidtak
Az után a nap után (yeah yeah) mi mindig (yeah yeah)
Össze voltunk ragadva, mint az Astro ikrek. Te voltál én és én voltam te.

Az érettségi előtti napon sírás jött rád
Persze visszatartottad, mutatva, hogy férfi vagy
Csak úgy, mint azon a forró nyáron, mikor nem tudtuk kimondani, amit akartunk, viszlát.

A barát szó egy olyan pecsét volt, amit utáltam
Az érzéseimet továbbra is elrejtettem, mint egy fájdalmas emléket
A képeink, amelyek nem tükrözhetik a kapcsolatunkat, szívszorító történetet mesélnek
Bocsáss meg, nyár. Most viszlát, yeah.

Mit mondhatnék, mi nem játszhattunk játékokat
Meg kellett volna ragadnom a lehetőséget és megkérni, hogy maradj.
Ez lehangol engem, főként a ki nem mondott szavak, melyek mindig visszatérnek.
A történetnek vége van, pedig még el sem kezdődött.

A dalod az iskolafesztivál utolsó napján, a fénylő nyári tenger
Az érzéseink, amelyek értékesek voltunk, mert együtt lehettünk
Olyanok, mint az egyre sötétedő égbolt, viszlát

A barát szó egy olyan pecsét, amit utáltam
Az érzéseimet továbbra is elrejtettem, mint egy fájdalmas emléket
A képeink, amelyek nem tükrözhetik a kapcsolatunkat, szívszorító történetet mesélnek
Bocsáss meg, nyár. Most viszlát, yeah.

Baby oh no oh oh
Bocsáss meg ezért a monológért
Oh, valójában szeretlek, yeah
Ha csak a hosszú ideig rejtegetett titkaink lennének felfedve
Megtartanálak a karjaimban

A barát szó egy olyan pecsét, amit utáltam
Az érzéseimet továbbra is elrejtettem, mint egy fájdalmas emléket
A képeink, amelyek nem tükrözhetik a kapcsolatunkat, szívszorító történetet mesélnek
Bocsáss meg, nyár. Most viszlát, yeah.

A barát szó egy olyan pecsét, amit utáltam
Egy szívszorító történet, bocsáss meg nyár, de most viszlát, yeah.

Fight for them

2013.08.07. 10:00, Minhae

According the a July 31 announcement by their agency, Star Empire, ZE:A have decided that the lead song of their new album will be a dance song written by Sidekick. An agency official says, “While considering a lead song for their new album, we were given a song by Sidekick, which is just right for the group’s image.”

Sidekick are a pair of songwriters known for such hits as Davichi’s “Turtle,” T-Ara N4’s “Countryside Diary,” Lyn’s “Breakable Heart,” and Hur Gak and Jung Eun Ji’s “Short Hair.”

Fans are looking forward to how the melody of the new song will treat their ears. Group member Moon Joon Young has just recovered from an ankle injury and rejoined the group, which raises fans expectations for the nine members’ performances.

ZE:A’s new album, Illusion, is scheduled for release on August 9.

Éljen~ Kíváncsi vagyok mostmár a dalra, teljes mértékben :3. Olyan jó lenne, ha a fiúk ezzel a dallal ha nem is a top 3-ban, de legalább a top 10-ben benne lennének. Szurkolok nekik de nagyon! 

 
necessary
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG