dazzling_girl__trash from me. baekhyun addict.
a szemhéjam mögött

Ikszellönt minimálba tolom

2016.12.28. 22:57, Minhae

SZóval. SKAM.

Mánia. Nem tudom miért, de nagyon bejött nekem ez a sorozat. Ráadásul, mivel új és jön is majd a season 4, ezért szinte mindenütt felkapott. Norvégiában az epizódokat sorra 1-1 millióan tekintették meg, ami durva, hiszen egész Norvégia összlakossága kb. 5 millió fő. 

Senki sem tudja, mi lesz, viszont annyi biztos, hogy Even benne lesz a 4. évadban is. Kíváncsi leszek rá egyébként, hogy folytatják e egy új sztorival, vagy maradnak a jelenlegi kasszasikernél, azaz hogy a kövi season Even.ről szól... Esetleg folytatása lesz a season 3-nak. Nagyon sok minden maradt még fenn, kérdések tömkelege konkrétan. Kibontják e ezeket vagy nem?

SPOILER VESZÉLY!!!!! -->

Pl. Isaknak és Even-nek a szüleikkel való megbarátkozás... Az iskolának a meleg pár elfogadása... Even betegségéről nem tudunk semmit.... Sonja hogy kerül a képbe? Miért volt Even-nel kiskorától fogva? stbstbstb eceterá.

Na ez a gyorstalpaló tőlem, másik dolog viszont ami a mániámmal együtt jött: Illusztrálás.

Hát, grafikus vagyok. Minimálban dolgozom főként. Szóval, tadamm. Megalkottam a SKAM összes szereplőjét minimálban, és naponta 2-2 karaktert töltök fel tumblr-re, pinterest-re és facebookra egyaránt. Most ide feltöltöm nektek, amit eddig publikáltam.

  
 

Követhettek, lájkolhattok, megoszthatjátok ha tetszik a melóm~

SKAM

2016.12.26. 00:16, Minhae
ala fangörcs Minhae módra

Na jó. 22 vagyok, de elkapott a fangörcs. Megint. Ala tegnap említettem egy bizonyos SKAM nevezetű norvég sorozatot.... El kell mondjam VALAMI ESZMÉLETLEN JÓ!

Tegnap egészen estétől reggel 7-ig néztem folyamatosan a részeket, annyira nem tudtam letenni. Annyira belevág a mai fiataloknak az életébe, hogy nagyon. Oh, a 3. season-ról meg ne is beszéljünk. Csodálatos...gyönyörű meleg pár kapcsolata. Huhh. Nem kapok levegőt. Utálom, mikor egy sorozatnak a végére érek. Mert onnan már nincs tovább.

Következő vinnyogásomat most kapjátok, egyelőre egy kis SPOILER gif-et. Ha viszont tovább kattintotok a Bővebben-re akkor ott találtok még több gifet. Persze azért csak ott, mert nem akarom senkinek lelőni semmilyen poénját ha még nem látta a sorozatot :D 

Nekem 3 este alatt sikerült ledarálni mind a 3 évadot :D

Aztán hogy lássátok mennyire cuki vagyok (na jó nem), beteszem nektek ide a teljes megnézhető sorozatot :D Google Drive-os amúgy.

SKAM SOROZAT angol felirattal:
SEASON 1
SEASON2
SEASON 2 part 2
SEASON 3
SEASON3 másik link

Tipp ha nem játssza le:
Drive-ban kell lennie felhasználótoknak. Ha nem megy a lejátszás akkor jobb klikk a videóra és "Másolás". Lemásolja a file-t a saját drive-otokba ahol már lejátssza. Csak várni kell kicsit :D

Juhú remélem ti is kedvet kaptok hozzá ;)

Boldog fát!

2016.12.25. 01:04, Minhae
Manga és sorozat ajánló

Nem tudom ki jár erre vagy épp ki nem, mindenesetre ha ide tévedtél szerény kis hajlékomba, boldog karácsonyt kívánok! 

Másodszorra hoztam nektek egy igazán jó kis ajánlót: egy manga és egy sorozatról lenne szó.

A mangának a témája yaoi, előre szólok. A címe pedig: Wait for Me at Udagawachou

Usagi-team fordította, ha geírjátok Google-ba, biztosan kihozza majd. Egy rövidke kis leírás pedig: Az utcán sétálva Momose belefutott az egyik osztálytársába, aki lánynak volt öltözve. Azóta a nap óta le sem tudta venni a tekintetét a srácról...

Szerintem nem egy szokványos történetről van szó yaoi mangák terén, ezért is tetszett meg. A rajzolása nagyon szép, és a történet is jó, tehát mindenképp ajánlom a yaoi fanoknak olvasásra :)

A másik ajánló a sorozat, címe: SKAM

Szintén van benne egy elég aranyos kis meleg-szál, minden yaoi fannak kötelező :D Igaz én még nem jutottam el odáig hogy az a meleg szál megtörténjen benne, de folyamatosan nézem a sorozatot, és a főhős lánynak is elég jó kis története van.

Jó kis norvég sorozatról van szó, amúgy 2015-ös és teljes mértékben beilleszkedik a mai fiataloknak a mindennapjaiba. Szép felvételek vannak, jók a színhasználatok is ruhák terén, tehát alapjáraton jó az egésznek az összképe. Ami nekem kissé zavaró volt talán, hogy kicsit rövidek az epizódok. 

Kis leírás angolul (nincs kedvem lefordítani :D): The story of young teenagers and pupils on Hartvig Nissens upper secondary school in Oslo, and their troubles, scandals and everyday life. Each season is told from a different person's point of view.

Nézzétek meg, aztán nyugodtan írhattok ide véleményt akár :D Majd még jövök blogolni valamit, a vizsgáim féligmeddig véget értek: januárban itthon vagyok :)

Annyeong!

Pályázaton nyerés :D

2016.11.04. 20:54, Minhae

Illetve bejutottam az egyik nemzetközi plakátpályázaton a legjobb 40 közé :D Ahova 2 magyar jutott be, én és az egyik csoporttársam. 

Itt láthatjátok a bekerült pályaművemet, plusz a videót is megnézhetitek, ahol kiderült az eredmény :)

További illusztrációmat két linken érhettek el, az egyik a sulis, ahová a csoporttársaim illusztrációi is felkerülnek:

http://madeat3am.tumblr.com/

A másik a saját facebookos oldalam:

https://www.facebook.com/salivartist/

Téma Rights in Love volt, remélem a plakátomat nem kell különösebben magyaráznom. Hirtelen felindulásból alkotott dolog volt, de ezekszerint bejött ^^

Skins

2016.11.02. 18:52, Minhae

Egy ideje nézek egy sorozatot, ami azt hiszem elég népszerű a fiatalabb korosztály körében... és hát, be kell vallanom, engem is magával ragadott :D Főleg így őszi szünetben jó egy kis kikapcsolódás. Már lenyomtam belőle majdnem 3 évadot és fogynak a részek :( 

Ajánlom amúgy mindenkinek, aki szeretne egy kis izgalmakkal teli slife of life sorozatot :) Indavideón fent van az összes rész magyar szinkronnal.

Az első két évadból a kedvenc karakterem Sid volt talán, mert kissé magamat fedeztem fel benne (és barátomat is). Mondjuk a végefelé eléggé elkapkodták magának a karakterének a véglegesítését, de ettől még szerettem.

Akarom volt mondani még annyit, hogy végre kész lett a KKK-nak a nagy projektem, ami a 9. Koreai Kulturális Fesztivál teljes arculata volt. Hamarosan felkerül a Behance oldalamra is az egész projekt, folyamatokkal együtt - várjátok szeretettel.

Addig is kövessétek a hivatalos eseményt: KATT KATT

Káming szún~~~

Betegséget követő betegségek. Begolyóztam.

2016.11.01. 15:31, Minhae
I have enough of this.

Elegem van a világon létező összes betegségből. Meg saját magamból is. 

Nyáron vizipipáztunk, ősz elején bedurrant tőle a torkom. Akárhányszor vizipipáztunk, egyre rosszabb lett. Oké, megvontam magamtól ezt a kis létörömöt. Nagy nehezen saját kikúrálással működött a dolog, szedtem rá torokfertőtlenítő tablettát, ellenben a fél mandulám így is nagyobb maradt, mint a másik. 

Időközben eszembe jutott, hogy ez előtt pár hónappal volt egy mandulagyulladásom, ami a gyulladt bölcsességfogam kiműtése után gyulladt be. Kaptam rá penicillint, és el is múlt, utána következett tehát a vizipipás dolog.

Pár hete a fél ínyem fel volt dagadva ott ahol még a fél évvel ezelőtti bölcsességfogamat műtötték (ergo a másik oldalon). Elmentünk a klinikára, csináltattunk röngtent, és mivel a dokik nem tudták kiszűrni, mi lehet a baj, csináltak CT vizsgálatot is. Közölték: hohó, egy szösszenetnyi gyökérdarab van az állkapcsom legmélyén ami már beleépült a csontba. Hurrá, egy hét múlva adtak időpontot. Időpontra elmentünk barátommal. Vártunk hát nagyjából 3 órát, mire hajlandók voltak behívni. Leültem, a doki megnyomogatta az ínyemet, miközben vagy 20 hallgató pásztázta a nyitott számat. Doktor Úr közli: Hát maga aztán szerencsétlenül járt. Egy nagyon hosszú műtét elébe néz. Nem lesz egyszerű, csontfúrást kell alkalmazni. 
Nem is kell említenem, ott helyben majdnem elsírtam magam, hogy nem, ilyen nincs! Doktor Úr kedves egyáltalán nem nyugtatott meg, kb közölte, hogy egy fúróval ki akarják vájni a fél állkapcsom! Mindezt miért? Mert kb 5 napig kicsit fel volt duzzadva az ínyem. Mikor közöltem nekik, hogy az előző fogamra szedtem antibiotikumot, képes volt a tanonc srác felírni, hogy EZ AZ a duzzadás, amire szedtem a gyógyszert. Ergo egyáltalán nem azt írta az ambuláns lapra, amit én ott elmondtam neki. De ki a frászt érdekel? Ó igen, a legszebbet még el is felejtettem leírni az egészben: Azon az oldalon egy fogam van már csak ,mert a mellette lévőt kihúzta a magán doki. Klinikán közölték: Ki kéne azt is húzni MERT EGYEDÜL VAN. 
WHAT THE HELL?! Isten ments, hogy kihúzzák! Jó helyen van az ott! 

Continuously... Most nem rég volt egy hét, hogy folyamatosan buliztam egyik napról a másikra, természetesen alkohollal. Észre sem vettem a meghűlést, a hideget, hogy fázom. Megfáztam. Illetve megfázni látszottam. A megfázás "HÁL ISTENNEK" ráment a torkomra / mandulámra. Nem tudtam nyelni, még a saját nyálamat sem. Anyu folyton azt mondogatja, ki kéne műteni a mandulámat. Könyörgöm, életemben egyszer volt tüszős, és komolyabban ez a 3., hogy be van gyulladva. Vagyis nem is biztos, hogy gyulladás már, nem tudom. Nem úgy néz ki, mint egy begyulladt mandula. Műtét műtét hátán? Köszönöm, nem kérek belőle. Főleg a magyar orvosoktól nem.

Leszarnak! Leszarják konkrétan, hogy mi bajod van. Meg se vizsgálnak normálisan, csak begyógyszereznek valami erős antibiotikummal, bebiztosítva saját magukat, hogy az majd tuti elmulasztja az ember bajait. Persze, csak közben egyre gyengül az immunrendszer, és egyre ellenállóbb lesz. A végén már az ember köteles elmenni műtétre, mert a dokik elcseszték.... Komolyan, hogy nem lehet a munkájukat komolyan végezni? Vagy legalább minimális lelkiismerettel az embertársaik iránt, akik élni szeretnének és nem hordágyon tölteni az életük felét. 

Oké, túlzok, de konkrétan a mamám is a két kezük között halt meg a kórházban, ennyit a nagyszerű 2016-os orvostudományról... 

Arról meg nem is beszéltem, hogy vont anno pajzsmirigy problémám, ami miatt ISMERŐS dokit választottunk, hogy vizsgáljon meg. Felírt egy hormontablettát, hogy jaj attól semmi bajom se lesz ne aggódjak. Fél évig a kórházba járkáltam, mert a gondom csak nem akart javulni, a hajam meg hullott és hullott. Anyu azt mondta egy fél év után: elég. Ne szedjem a gyógyszert. És képzeljétek! Visszamentem a kórházba az utolsó kezelésre, és jééééééé: Dokinéni közli hogy magának semmi baja! Mondom neki aha, mert egy hete abbahagytam a hormontabletta szedését, biztosan attól volt. Erre ő: Á nem, biztosan nem attól, az nem befolyásolja!

Én röhögve jöttem haza.... Komolyan..

Ja és most erre a mandulára visszatérve, gyógyszerek nélkül meggyógyítottam magam annyira, hogy 1 hét után rendesen tudok nyelni minden kaját, csak kicsit az orrom folyik még. Jé, penicillin meg minden nélkül! Mondjuk a jobb oldali nyirokcsomóm szerintem kissé nagy, ezért holnap valószínű hogy elmegyek a fül-orr gégészetre góckutatásra... Habár nem várok sokat a dokiktól, minthogy azt mondják: A manduláját ki kell vetetni. 

Nem, nem hagyom, köszönöm. 

>> Other thing is... agyilag tuti beteg vagyok :D Mindentől félek, egyre depressziósabb vagyok barátom szerint. Igen, így van. Lehet, nem ártana egy pszichológus. Csakhát pénz pénz pénz. Az embereknek ma már nincs lelkiismeretük, csak ha van pénzed (se).

Lényeg

2016.09.03. 19:34, Minhae

Bevallom, de egy ideje el is felejtettem a blog létezését, annyira elfoglaltak más dolgok az életemben.

Sok minden történik velem mostanában, legfőképp a "fiúbarátom", akivel napi szinten együtt vagyunk.. szinte. Azért macskaköröm, mert igazából nem járok vele. Huzavonázunk, ugyanis nem akarok még egy csalódást átélni, mint amilyen csalódások akkor vannak, mikor fejest ugrom egy kapcsolatba.

Nagyon hosszú történet lenne mindenz elmesélni, de a lényeg, hogy mi már jártunk egyszer. Rövid ideig, még 4 évvel ezelőtt. Azt hiszem 2 hét után szakítottam vele, egyszerűen azt éreztem, hogy nem kell és el kell taszítanom. Aztán telt az idő, egyre csak azt éreztem, hogy nekem ő nem kell, ellenben találkozgattunk haveri társasággal. Volt házibuli, sima buli, kocsmatúra, ilyenek. Aztán mindig egymás karjaiban kötöttünk ki. Egy-egy ilyen találkozó után megint hónapokra eltűntünk egymás szeme elől, és nem is hiányzott nekem. 

Kiderült viszont, hogy neki én igen. De békénhagyott , mert tudta, hogy csak így kaphat meg. 4 évre rá másmilyen perspektívából kezdtem látni a dolgaimat vele kapcsolatban, és azt kell mondjam, megerősített. Teljesen máshogy állok hozzá, és ez pozitív. Teljesen feltölt és megbízom benne. Tudniillik ilyen téren nálam a bizalom rettentő nehezen alakul ki. Ez alatt a 4 év alatt mindigis éreztem, hogy eszeveszettül szerelmes belém. Akár más nőkkel volt, akár nem: tudtam. Volt 2 éves kapcsolata is, de sosem tudott engem elfelejteni. Jobban belegondolva, ő is mindig ott volt az én fejemben, csak kissé negatívan és ellenségesen, de ott volt. Mindig rá hivatkoztam, és mára megtanultam értékelni. Kapcsolatból kapcsolatba mentem, jártam az utam, kipróbáltam mindent, de kis idő elteltével sosem tudtam megmaradni valaki mellett vagy sosem volt olyan, aki tényleg közel állt volna a szívemhez. 

Most más. Mást érzek, mást gondolok. És odaadtam magam. Neki.

Fájdalmas volt mindkettőnknek és még fájdalmas is lesz, de talán jó úton haladunk afelé, hogy kimondjam: Együtt vagyok vele, és más nem kell. 

Tegnap előtt 4-en elmentünk a strandra és hát a legjobb barátnőmet sikeresen összehoztam a "fiúbarátom" öccsével :D Sejtettem, hogy jó párost alkotnak majd, így aznap sikerült egy duplarandi-féleséget lebonyolítani. Tegnap pedig barátnőmnél buliztunk 4-en, vizipipáztunk és hangulatos kis estét csaptunk ^^

Közben dolgozom a Koreai Kulturális Központnak is, jelenleg egy pályázaton ügyködök :)

Az egyik legnépszerűbb kiállításra pedig bekerült a pályamunkám, az ARC kiállításra, aminek Pesten lesz a megnyitója szeptember 9-én 18 órakor. Megyünk arra is, és ha gondoljátok kinézhettek ti is. Az Ötvenhatosok terén lesz ^^ Haha megsúgom annak, aki arra jár, hogy az én munkám két színű: citromsárga és fekete - a háttér fehér és az egész digitális rajz. Ha megtaláljátok, nyugodtan küldjetek ide képet, hogy tádááá megvan ;D (szept 26-ig lesz kint a kiállítás, addig lehet majd megtekinteni)

Szept 10-én pedig irány vissza Egerbe a koliba. Tárt karokkal várom a második évemet immáron az Egyetemen (most július 1-jén lettünk egyetem, mert Eszterházy Károly Főiskola volt)~

100 kérdés - én meg jól kitöltöm!

2016.08.08. 23:33, Minhae

Szóval Nicolhime meghívott egy 100 kérdéses tesztre, szóval akinek van kedve olvasni a hülyeségeimet, az csak nyugodt szívvel tegye :D (Amúgy megsúgom de szeretem az ilyen kihívásokat :D)

1. A SZEKRÉNYAJTÓD NYITVA VAN, VAGY CSUKVA, MIKOR ALSZOL?
Csukva természetesen. Minden más ajtóval együtt. Rendszerető embernek vallom magam szóval az is a rend része, hogy be van csukva D:

2. ELVISZED A SAMPONOS DOBOZT A HOTELEKBŐL?
Nem is járok hotelekbe ._.

3. ALVÁSKOR BEGYŰRÖD A TAKARÓT, VAGY NEM?.
Van, mikor igen, van mikor nem. Ha nagyon nem tudok elaludni akkor gyürkölészek meg forgolódok mindenfelé.

4. LOPTÁL MÁR UTCATÁBLÁT?
Nem, de valamiért a Durarara jutott eszembe.

5. SZERETSZ POST IT-EKET HASZNÁLNI?
Igen, főleg akkor mikor szegény szobatársamat kizárom a koliszobából este véletlen mert öltözök, és megyek aludni. Másnap meg megyek haza és postiten szoktam tőle bocsánatot kérni amit az ajtóra ragasztok.

6. SZOKTÁL KIVÁGNI KUPONOKAT, AMIKET AZTÁN SOHA NEM HASZNÁLSZ?
Persze, minden nő ezt csinálja.

7. INKÁBB EGY NAGY MEDVE, VAGY EGY MÉHRAJ TÁMADJON MEG?
Nincs harmadik válaszlehetőség? Kérem! Légyszi!

8. VANNAK SZEPLŐID?
Nincsenek, pedig vörös hajhoz tökre illene.

9. MINDIG MOSOLYOGSZ A KÉPEKEN?
Nem, hiszen én művésznő vagyok D:::::::::

10. MELYIK EMBERI VISELKEDÉS BOSSZANT LEGINKÁBB?
Ki vagyok - mi vagyok ki a csöcsöt be a hasat kacsaszájat lobbants és "izmot" mutogass swag yolo.

11. SZOKTAD SZÁMOLNI A LÉPÉSEIDET, HA SÉTÁLSZ?
Azért nekem is van életem.

12. PISILTÉL MÁR ERDŐBEN?
Igen. Azok a hosszú utazások.

13. KAKILTÁL MÁR ERDŐBEN?
Azt hiszem igen, de nem túl gyakran :O

14. SZOKTÁL TÁNCOLNI ANNAK ELLENÉRE, HOGY NEM SZÓL ZENE?
Nem vagyok bolond :)

15. RÁGCSÁLOD A TOLLAID ÉS CERUZÁID?
Én a stresszt nem így vezetem le. Én nagyban nyomom, a kórházban (tényleg).

16. HÁNY SZEMÉLLYEL ALUDTÁL EGYÜTT A HÉTEN?
A héten? Magammal.

17. MEKKORA AZ ÁGYAD?
Épp elég, hogy ne lógjon le a lábam és ketten elférhessünk rajta ha hancúrról van szó háhá :DD

18. MI A "HÉT DALA"?
A hétnek nincs dala. Jó, amúgy merem állítani a hónap dala is a Suicide Squad egyik betétdala. HEATHENS

19. ELFOGADHATÓ, HA A FIÚK RÓZSASZÍNT HORDANAK?
Elfogadható, de enyhén buzis. Nem, nincsenek sztereotípiáim, egyszerűen olyan érzést keltenek bennem. Én vagyok a lehető legnagyobb melegrajongó :D

20. NÉZEL MÉG RAJZFILMEKET?
Ofkorz. Animét :D

21. MELYIK A LEGKEVÉSBÉ KEDVENC FILMED?
Nem vagyok filmes szóval nem tudom.

22. HOL ÁSNÁD EL A REJTETT KINCSED?
Az titok anyám, titok :D

23. MIT ISZOL EBÉD MELLÉ?
Vizet :D

24. MIBE MÁRTOGATOD A CSIRKEFALATOKAT?
Azt mártogatni kell?

25. MI A KEDVENC ÉTELED?
Pizza de amúgy MINDEN, kivéve a hús. Jó, csirkemell jöhet és hal is.

26. FILMEK, AMIKET ÚJRA ÉS ÚJRA MEGNÉZEL, ÉS MÉG MINDIG SZERETED?
Sosem nézek meg egy filmet többször, akármennyire is jó.

27. LEGUTÓBBI EMBER, AKIT MEGPUSZILTÁL / MEGPUSZILT TÉGED / MEGCSÓKOLTÁL /
A nyitott kapcsolatomban lévő srácom :P

28. VOLTÁL VALAHA CSERKÉSZ?
Nem.

29. SZTRIPTÍZELNÉL VALAHA, VAGY PÓZOLNÁL MEZTELENÜL EGY MAGAZINNAK?
Ha álom testem lenne, biztosan!

30. MIKOR ÍRTÁL UTOLJÁRA LEVELET PAPÍRRA?
A levél jól van a fán, minek kell ráírni egy papírra?

31. TUDSZ OLAJAT CSERÉLNI AUTÓBAN?
Nem. Nem az én dolgom.

32. BÜNTETTEK MÁR MEG GYORSHAJTÁSÉRT?
Nem.

33. FOGYOTT MÁR EL A BENZINED?
Nem.

34. MILYEN A KEDVENC SZENDVICSED?
Finom :D Sajtos :D Paradicsomos, sonkás :D

35. LEGJOBB DOLOG REGGELIRE?
Müzliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Nem tudok nélküle élni! Nem puffasztott! 

36. ÁLTALÁBAN MIKOR MÉSZ ALUDNI?
hajnali 1-2

37. LUSTA VAGY?
Ábszolúte

38. GYEREKKÉNT MINEK ÖLTÖZTÉL BE HALLOWEEN-RE?
Nem is volt halloween

39. MI A KÍNAI HOROSZKÓPOD?
Kutya

40. HÁNY NYELVEN BESZÉLSZ?
Beszélni kettő, de ha az alapszintet is beleszámoljuk akkor 4.

41. FEL VAGY IRATKOZVA VALAMILYEN MAGAZINRA?
Felesleges pénzkidobás. Föleg, hogy magazinszerkesztő vagyok :D

42. MELYIK JOBB: LEGÓ VAGY LINCOLN LOGS?
Mi az a Lincoln?

43. MAKACS VAGY?
Már annyira nem

44. KI A JOBB: LENO VAGY LETTERMAN?
MIK EZEK

45. SZOKTÁL NÉZNI SZAPPANOPERÁT?
Persze, Koreai doramát

46. FÉLSZ A MAGASBAN?
Már nem annyira.

47. ÉNEKELSZ AZ AUTÓBAN?
Nem

48. ÉNEKELSZ A ZUHANY ALATT?
Néha

49. TÁNCOLSZ AZ AUTÓBAN?
Néha

50. HASZNÁLTÁL MÁR FEGYVERT?
Ha a konyhai kés annak számít, igen. Én vagyok a mester.

51. MIKOR KÉSZÍTETT RÓLAD FÉNYKÉPÉSZ LEGUTÓBB PORTRÉT?
Soha

52. SZERINTED A MUSICAL-EK CSÖPÖGŐSEK?
Igen, de ez a lényegük

53. A KARÁCSONY STRESSZES?
Nekem nem

54. ETTÉL MÁR PIROGIT?
Nem

55. KEDVENC GYÜMÖLCSÖS PITE?
Mind

56. FOGLALKOZÁSOK, AMIKET GYEREKKÉNT SZERETTÉL VOLNA CSINÁLNI?
Állatorvos, mint mindenki

57. HISZEL A SZELLEMEKBEN?
Nem

58. ÉREZTÉL MÁR DEJA-VU-T?
Persze, elég gyakori.

59. SZEDSZ VITAMINT NAPONTA?
Koffeint :D

60. HORDASZ PAPUCSOT?
Aha

61. HORDASZ FÜRDŐKÖPENYT?
Nem

62. MIT VISELSZ AZ ÁGYBAN?
A gondjaimat!

63. ELSŐ KONCERTED?
Intim Torna Illegál - Campus fesztiválon :D tavaly előtt :D

64. WALMART, TARGET VAGY KMART?
KMART mert olyan koreaias

65. NIKE VAGY ADIDAS?
NIKE

66. CHEETOS VAGY FRITOS?
Cheetos

67. MOGYORÓ VAGY NAPRAFORGÓMAG?
Mogyoróóóó

68. HALLOTTÁL MÁR A TRES BIEN BANDÁRÓL?
Nem

69. VETTÉL MÁR TÁNCÓRÁKAT?
Ovis koromban

70. ELKÉPZELTED MÁR, MILYEN SZAKMÁJA LESZ A JÖVŐBELI FÉRJEDNEK?
Nem érdekel különösebben , csak legyen elhivatott és kitartó

71. FEL TUDOD CSAVARNI A NYELVED?
Igen :D Kis korm óta

72. NYERTÉL MÁR BETŰZÉSI VERSENYT?
Nem

73. SÍRTÁL MÁR ÖRÖMÖDBEN?
Igen, mikor kiderült, hogy a Koreai Kulturális Központnak dolgozhatok :D

74. VAN BAKELITLEMEZED?
Van

75. VAN LEMEZLEJÁTSZÓD?
Nincs

76. ÉGETSZ RENDSZERESEN FÜSTÖLŐKET?
Fúj nem!!

77. VOLTÁL MÁR SZERELMES?
Voltam igen. De minden szerelem más. Mindenkit másképp szeretsz.

78. KINEK A KONCERTJÉT SZERETNÉD LÁTNI?
SHINee :D

79. LEGUTÓBBI KONCERT, AMIN VOLTÁL
Superstereo - Campus fesztivál

80. FORRÓ TEA VAGY HIDEG TEA?
Forró

81. TEA VAGY KÁVÉ?
Kávé

82. SUGAR COOKIE VAGY SNICKERDOODLES?
Első

83. JÓL TUDSZ ÚSZNI?
Nem :D De próbálkozom

84. VISSZA TUDOD TARTANI A LÉLEGZETED AZ ORROD BEFOGÁSA NÉLKÜL?
Igen de mi ez a kérdés?

85. TÜRELMES VAGY?
Attól függ miről / kiről van szó

86. DJ VAGY ZENEKAR EGY ESKÜVŐN?
Zenekar

87. NYERTÉL MÁR VERSENYT?
Igen de nagyon ritka

88. VOLT MÁR PLASZTIKAI MŰTÉTED?
Persze, felvarrattam a beleimet kicsit mert úgy éreztem, nagyon rálógnak a fenékpartjaimra.

89. MELYIK A JOBB: FEKETE VAGY ZÖLD OLÍVABOGYÓ?
Egyik sem.

90. TUDSZ KÖTNI VAGY HORGOLNI?
Nem

91. LEGJOBB SZOBA EGY KANDALLÓNAK?
Mi van?

92. SZERETNÉL MEGHÁZASODNI?
Igen

93. HA MÁR HÁZAS VAGY, MIÓTA?
Azt elmondani nem tudom

94. KI TETSZETT A KÖZÉPISKOLÁBAN?
Valami hím

95. HISZTIZEL, AMIKOR NEM KAPSZ MEG VALAMIT?
Soha

96. VANNAK GYEREKEID?
Persze, a kocsim csomagtartójában tárolom őket.

97. SZERETNÉL GYEREKEKET?
Fura ez a kérdés. Ja, hogy az előző válasz miatt ők már nem is számítanak gyereknek?

98. MI A KEDVENC SZÍNED?
Változó, jelenleg a zöld és a c. sárga.

99. HIÁNYOLSZ MOST VALAKIT?
IGEN

100. KIKET TAG-ELSZ, HOGY MEGCSINÁLJÁK A KÉRDÉSSORT?
Hát ezen még erősen gondolkoznom kell :D

Fogorvos: áátok!

2016.07.29. 23:08, Minhae

Én mondom nektek, én és a fogorvos egy hatalmas ellentét.. Megint mennem kellett hozzá, mert begyulladt az alsó bölcsességfogam: a másik. Mikor ott ültem a rendelőben olyan szintű nemtstudom.. Pánikszerű ideggörcs jött rám, hogy lefehéredtem, tetőtől talpig remegtem és már a torkomban volt a gyomrombol feljövő étel és gyomorsav keveréke. 

Plusz rettentő meleg volt, és a közérzetemen az sem segített, hogy előző nap alig aludtam. 

Melegem volt és fáztam egyszerre, levert a víz, kb. minden bajom volt. De anyu azt szokta mondani, hogy háromig meg nem áll (a rossz dolgok sorozata) és ez volt a 3. fogam, amivel gond volt.

Na nem baj, kihúzta és megkönnyebbültem. Szerencsére a maszek dokim még mindig precíz és pontos, bár 15 rugóért el is várom, hogy az legyen. Maga a folyamat nem fájt, kellemetlen volt de nem fájt. Na majd utána bumm. Mikor kihúzta... Be volt gyulladva és jött belőle a genny. Jó jó persze nem részletezem :D 

A gyulladás ráment a mandulámra is, kiírt nekem antibiotikumot és össze sem varrta a sebet, hadd ürüljön.

Azt meg még nem is említettem, hogy tervbe volt véve, hogy megyünk a szomszédékkal a Bükkbe nyaralni pár napot. Na igen, de másnap volt fogorvos, mi a következtetés? Minhae nem megy a Bükkbe. Igen ám, de anyu azt mondta műtét után pattanj fel a Miskolci buszra, apád eléd megy :DD Így is lett, semmi bajom nem volt, na majd másnap éreztem az egész procedúrát, de szerencsére hamar sikerült hazajönnünk onnan :) Szép volt meg minden de annyira rosszul lettem.. Totálisan más ott a légnyomás is meg minden.

campus fesztivál

2016.07.23. 12:16, Minhae

Ez is megvolt :D Voltam Campuson egy napra, viszonylag tegnap / ma voltak a legjobb előadók, így elmentem. Bár mit ne mondjak, fájt a fogam kissé a jegyár miatt, ami nem kevesebb mint 7500 ft volt egy napra... Na mindegy, 3 koncertet végigtomboltam, név szerint:

Majka & Curtis + Kollányi Zsuzsi
Intim Torna Illegál
Superstereo

Végig ugráltam, táncoltam mindhárom koncertet, a Superstereonál az első sorban állhattam és wúú *-* Hát nem csúnyák a srácok amúgy.. :"D

Intim Torna illegál az szabadtéren volt úgyhogy szabadon lehetett ugrálni meg ordítani meg minden, nem fülledt be a terem izzadtságszaggal stb :D

Majkát is élveztem, az volt az első koncert talán délután 5 körül kezdődött :3 Énekeltem egy csomót.. Nem is sejtettem amúgy, hogy ennyi előadótól ennyi dalt ismerek úgy, hogy kívülről fújom a dalszöveget :"D Csak úgy jött :D De jól esett. Annyira nem vagyok magyar zenés, de persze van amit imádok :)

Aztán közben nem tudom említettem e hogy pár hete szakítottam bírátommal.. De közben egyik exem visszatért és vele mentem. Hú, ez egy elég durva és bonyolult sztori lenne ha leírnám... Úgyhogy hagyjuk is :D 

Ja meg egy másik exem is megjelent egy fotóval, amire az volt írva, hogy Szeretlek T. 2016. 07. 12. Barbi

Ezt se kérdezzétek :DD Csak ha nagyon kíváncsiak vagytok :P

 
necessary
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha